Project Mij

Controle over je auto-immuunziekte

Gebaseerd op medisch onderzoek en vele mensen die uit het dal zijn gekomen is dit schema ontstaan. Natuurlijk zijn de leefregels te herkennen, hier gaat het echter een stap verder. Bij het consequent toepassen gaan de cellen positief veranderen. Je hele systeem wordt minder ontstekingsgevoelig. En minder ontstekingen betekent, minder pijn, minder klachten en meer energie voor leuke dingen. Bovendien krijgt je lijf de kans te herstellen. Wil je meer weten over de werking van je immuunsysteem wordt dan lid. Je wordt dan begeleid met op de wetenschap gebaseerde kennis.

 

Omdat wij vinden dat de basiskennis voor iedereen beschikbaar moet zijn hebben we dit in een kort overzicht gezet. 

Alle onderwerpen komen in het boek uitgebreid aan bod. Dit schema vertelt je kort alle adviezen. Het zijn factoren die van invloed zijn op de functie en dysfunctie van je lichamelijke systemen. Voor vragen nodig ik je uit. Wil je meer weten of kamp je met problemen zoals een auto-immuunziekte, neem dan Contact op.

 

Adviezen in het kort Hoe?
Voeding

Onbeperkt meervoudig onverzadigd vet,

< 15 gr per dag verzadigd vet

Supplement: visoliecapsules of lijnzaadolie

Schimmels en toxines Vindt de trigger waar jouw systeem met ontstekingen op reageert. Leer meer bij Het nut van een eliminatiedieet en het werkboek eliminatiedieet bij auto-immuunziekte of Candida, de stille sloper.
Lichamelijke inspanning 2-3 x per week flink bewegen waarbij je zweet, opbouwend vanaf 20 min per keer.
Stress & emoties Lichaamsbewustzijn en emotioneel eerlijk voor jezelf. Mediteer. Leer meer bij Ontwikkel je lichaamsbewustzijn en de Meditaties
Zonlicht Supplement vitamine D3, 2000 eenheden per dag
Tijd

Elke dag. Je lichaam kan geen pauze/weekend/vakantie houden van jou, en jij niet van je lichaam. 

Je lichaam doet er 2 tot 5 jaar over om de systemen aan te passen.


 

Schaf hier jouw exemplaar aan!

 

Project-mij Controle over je auto-immuunziektel

 

Merlijn Boekhandel

 

Wil je meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact met mij op.

Klik hier om contact op te nemen

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok