Project Mij

Controle over je auto-immuunziekte

Waarom staat er een mythische vogel op de kaft? Het is een prachtig symbool voor wedergeboorte. Waarom? Omdat je jezelf opnieuw uitvindt.

Je maakt je los uit je wortels, je gewoonten,  denkpatronen. De wortels zijn niet slecht, maar eindigen op een dood spoor. Je lichaam is aan het verdorren. Op het moment dat je 100% kiest voor verandering zal die komen. Geleidelijk maar zeker ontwikkel je tot een betere versie van jezelf. Als je na een lange periode terugkijkt op hoe je was en nu bent is de verandering overweldigend. De feniks doet er ook een bepaalde periode over voor een volledige wedergeboorte. Die begint vanaf het moment dat je zelf de verantwoordelijkheid neemt voor jouw lijf. Volg je eigen pad, ook al is die nog zo eigenwijs. Jouw lijf weet wat het beste voor je is, je moet er nu naar leren luisteren.

 

De kaft is met dank aan Jorie van Leeuwen. Deze kunstenares heeft mijn verhaal geïnterpreteerd met veel kleur en prachtige vlammen.Het doek heeft een formaat van 100x70 cm.  In het juiste licht lijkt het alsof de vleugels licht geven.  De takken knallen van de boomstronk af! 

 

 

Bron: www.jorievanleeuwen.nl

 

Schaf hier jouw exemplaar aan!

 

Project-mij Controle over je auto-immuunziektel

 

Merlijn Boekhandel

 

Wil je meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact met mij op.

Klik hier om contact op te nemen

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok