Project Mij

Controle over je auto-immuunziekte

Een van de oorzaken van langdurige klachten is de opstapeling van afvalstoffen. Deze zogenoemde toxinen zijn moeilijk af te breken. De lever en de nieren zijn onze reinigingsstations. Zij kunnen de aanvoerende stroom niet aan. Wat ze niet weggewerkt krijgen wordt geparkeerd. Als eerste in het bindweefsel. Je merkt dat je wt strammer en stijver wordt. Je kan je voorstellen dat al die afvalstoffen verstikkend werken op de lichaamscellen. Ter visualisatie; in elke cel staan meerdere vuilniszakken te wachten tot de buikorganen ze wel kunnen verwerken. Zo kunnen de cellen hun eigen werk ook niet goed doen.


Met voeding, sporten en candida aanpakken krijgen je cellen al een stuk meer ruimte. Dat kan je merken aan de helderheid van je gedachten. Gebruik je de grafiek van Project Mij, dan zal je het daarin terugzien.
Dus ook al ben je heel goed bezig, er komt een moment

dat je behoefte krijgt aan een stap verder. Het reinigen van je spijsverteringskanaal is een goed begin voor al die 60.000.000 miljard cellen. Daar ligt de bron van de nieuwe bouwstenen. Bovendien krijgen je lever en de nieren de kans andere afvalstoffen te verwerken.
Het heeft mijn voorkeur om op een zachte manier jezelf intern te reinigen. Dat wil niet zeggen dat alleen aaien genoeg is. Vrijgemaakte afvalstoffen verergeren tijdelijk klachten. Het gaat erom dat je ze afvoert. De belasting moet gelijk zijn aan de draagkracht; alles in evenwicht, maar wel gestadig volhouden.


Denk eens aan kruidenthee die specifiek de lever reinigt. Paardebloemwortel en mariadistel zijn kruiden die een sterke werking hierop hebben, terwijl duizendguldenkruid en goudsbloem zorgen voor het verwijderen van de vrijgemaakte afvalstoffen. Deze thee kan je in de toekomst online bestellen. Wil je die nu al, dan vindt je de contactgegevens in het menu onderaan de pagina.
Andere manieren zijn het drinken van appelazijn, aloë vera of het niet belasten van de lever.
Appelazijn: 1 eetlepel op een halve liter lauw water in de ochtend.
Aloë vera: 1-2 eetlepels per dag. Een uur ervoor of erna niet eten/drinken.
De lever-niet-belasten als een korte kuur; eet 3 dagen geen belastende voeding. Dit zijn dierlijke eiwitten, gluten, alcohol, koffie, en verzadigde vetten.

Wil je meer weten over je reinigingsorganen, wat belastend is voor je lichaam of hoe je kan reinigen? Of wat overblijft om lekker te eten? Dan nodigen we je uit in het besloten deel van de website. Doe je mee in dit programma, dan kunnen we jouw vragen persoonlijk beantwoorden en zodoende helpen met jouw aanpassingen.

 

Schaf hier jouw exemplaar aan!

 

Project-mij Controle over je auto-immuunziektel

 

Merlijn Boekhandel

 

Wat is een auto-immuun ziekte?

Een auto-immuunziekte is een verwarring van het immuunsysteem.  Lichaamseigen cellen en stoffen worden als lichaamsvreemd gekenmerkt. Het lichaam gaat dan antistoffen tegen de eigen weefsels vormen. Pijn, moeheid, depressie en verslagenheid spelen een rol. Jezelf verstoppen is geen optie. Je lijf kan niet op pauze, je kan niet vrij nemen van de pijn en de moeheid. 
Leer je energie weer te vinden. Werk naar dat lichaam wat zin heeft in de dag en energie heeft voor alle leuke dingen. Dat is hard werken. Met het boek Project Mij kom je daar. Dus waar wacht je op? 

Wil je meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact met mij op.

Klik hier om contact op te nemen

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok