Project Mij

Controle over je auto-immuunziekte

→  Online Yoga, Pilates & Qi Gong

→  Nederlandstalig

→  Aangepaste lessen in duur en zwaarte met hetzelfde effect als lange lessen

→  Elke maand nieuwe informatie en een nieuwe les of meditatie

→  Gericht kennis vergroten met extra verdieping op uiteenlopende onderwerpen

→  Extra's bij het boek Project Mij

1 Jaar werken aan jezelf voor € slechts € 5,- per maand! 

 

 

Ontvang het boek Project Mij met korting bij het abonnement!

Je ontvangt het kennis & werkboek Project Mij en de voordelen van een abonnement van 1 jaar.

→  Online Yoga, Pilates & Qi Gong

→  Nederlandstalig en aangepast in duur en zwaarte met hetzelfde effect als lange lessen

→  Elke maand nieuwe informatie en een nieuwe les

→  Gericht kennis vergroten met extra verdieping op een onderwerp

→  Extra's bij het boek Project Mij

Werk aan jezelf en verrijk je kennis over het immuunsysteem voor slechts € 80,-

Dat is 10% korting op het boek!

Het effect van een meditatie is altijd  verzachtend voor het immuunsysteem. Geef jezelf eens een meditatie cadeau. Het hoeft niet lang te duren. Gun jezelf een paar minuten waarbij je naar binnen keert in je gedachten en je lijf even niets hoeft te doen. Dat klinkt heel ingewikkeld. Soms is dat het ook. 

Om je in de goede richting te helpen staan hier alvast een aantal tips voor beginners en gevorderden.

Beginner? Oefen dan eerst dit:

Yoga lessen die zijn afgestemd op mensen met medische klachten en hun uithoudingsvermogen zijn online schaars. Hier brengen wij verandering is. Onze online lessen zijn beschikbaar in het besloten deel van de website. Neem je een abonnement, dan kan hier gebruik van maken. 

Van yoga is de effectiviteit bewezen, zeker als het gaat om auto-immuunziekten. Alle lessen zijn Nederlandstalig. Iets in het nederlands horen is rustiger en maakt jouw rust makkelijker.

Ook Chi gong is een manier om je immuunsysteem te kalmeren, je gedachten te pauzeren en je lichaam fit te maken of te maken. Het is een manier die nog wat minder bekend is. Bij yoga komt vaak bukken voor, op de knieen en liggende bewegingen. Dat past niet bij iedereen. Qi Gong gaat uit van vloeiende bewegingen terwijl je staat. De ademhaling is een belangrijk hulpmiddel, maar niet zo strikt als bij yoga. Qi gong geeft je meer flow en leert je toch het voelen van het lichaam. Ook hier ontwikkel je het zelfbewustzijn. Hoe je lichaam hoort te voelen en wat de signalen zijn dat je op je grens zit. 

Naast yoga zijn er qi gong lessen online. Het is een prettig alternatief voor yoga. We hopen je te online te ontmoeten en je verder te begeleiden naar een energiek leven.

Schaf hier jouw exemplaar aan!

 

Project-mij Controle over je auto-immuunziektel

 

Merlijn Boekhandel

 

Wat is een auto-immuun ziekte?

Een auto-immuunziekte is een verwarring van het immuunsysteem.  Lichaamseigen cellen en stoffen worden als lichaamsvreemd gekenmerkt. Het lichaam gaat dan antistoffen tegen de eigen weefsels vormen. Pijn, moeheid, depressie en verslagenheid spelen een rol. Jezelf verstoppen is geen optie. Je lijf kan niet op pauze, je kan niet vrij nemen van de pijn en de moeheid. 
Leer je energie weer te vinden. Werk naar dat lichaam wat zin heeft in de dag en energie heeft voor alle leuke dingen. Dat is hard werken. Met het boek Project Mij kom je daar. Dus waar wacht je op? 

Wil je meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact met mij op.

Klik hier om contact op te nemen

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok