Project Mij

Controle over je auto-immuunziekte

Heb je last van terugkerende ontstekingen of andere pijnen dan is dat flink lastig. Dit artikel geeft verheldering over pijn bij auto-immuunziekte.

Tussen pijnvrij en onverdraaglijk veel pijn zitten veel gradaties. Wij als chronisch zieken zijn experts op onder andere het gebied van pijn. Want iemand die al heel lang pijn heeft, heeft geleerd dit ook heel goed te verwoorden. Denk maar eens aan alle soorten pijn die je hebt gehad; wisselend van locatie of kracht, seizoensgebonden pijn, nuttige en nutteloze pijn. Pijn kan ook echt nuttig zijn zoals pijn die opkomt als je aan je tax zit. Het is een alarmsignaal dat je eigenlijk veel te ver over je grens gegaan bent. Mee eens?
Het is belangrijk dat je de signalen leert herkennen.

→  Online Yoga, Pilates & Qi Gong

→  Elke maand nieuwe informatie en een nieuwe les

→  Gericht kennis vergroten met extra verdieping op een onderwerp

→  Extra's bij het boek Project Mij

1 Jaar werken aan jezelf voor € 60.-

Dat is slechts €5,- per maand!

 

Het effect van een meditatie doen heeft altijd een verzachtende werking op het immuunsysteem. Geef jezelf eens een meditatie cadeau. Het hoeft niet lang te duren. Gun jezelf een paar minuten waarbij je naar binnen keert in je gedachten en je lijf even niets hoeft te doen. 

Om je in de goede richting te helpen staan hier alvast een aantal tips voor beginners en gevorderden.

Beginner? Oefen dan eerst dit:

Ontvang het boek Project Mij met korting bij het abonnement!

Je ontvangt het kennis & werkboek Project Mij en de voordelen van een abonnement van 1 jaar.

→  Online Yoga, Pilates & Qi Gong

→  Elke maand nieuwe informatie en een nieuwe les

→  Gericht kennis vergroten met extra verdieping op een onderwerp

→  Extra's bij het boek Project Mij

Werk aan jezelf en verrijk je kennis over het immuunsysteem voor slechts € 80,-

Dat is 10% korting op het boek!

Ook Chi gong is een manier om je immuunsysteem te kalmeren, je gedachten te pauzeren en je lichaam fit te maken of te maken.

Naast yoga zijn er chi gong lessen online. Het is een prettig alternatief voor yoga. We hopen je te online te ontmoeten en je verder te begeleiden naar een energiek leven.

Yoga lessen die zijn afgestemd op mensen met medische klachten en hun uithoudingsvermogen zijn online schaars. Hier brengen wij verandering is. Onze online lessen zijn beschikbaar in het besloten deel van de website. Neem je een abonnement, dan kan hier gebruik van maken. 

Van yoga is de effectiviteit bewezen, zeker als het gaat om auto-immuunziekten.

Onze Nieuwsbrief

Een nieuwsbrief, gewoon om af en toe nieuwtjes en tips te ontvangen.

Please enable the javascript to submit this form

Schaf hier jouw exemplaar aan!

 

Project-mij Controle over je auto-immuunziektel

 

Merlijn Boekhandel

 

Wat is een auto-immuun ziekte?

Een auto-immuunziekte is een verwarring van het immuunsysteem.  Lichaamseigen cellen en stoffen worden als lichaamsvreemd gekenmerkt. Het lichaam gaat dan antistoffen tegen de eigen weefsels vormen. Pijn, moeheid, depressie en verslagenheid spelen een rol. Jezelf verstoppen is geen optie. Je lijf kan niet op pauze, je kan niet vrij nemen van de pijn en de moeheid. 
Leer je energie weer te vinden. Werk naar dat lichaam wat zin heeft in de dag en energie heeft voor alle leuke dingen. Dat is hard werken. Met het boek Project Mij kom je daar. Dus waar wacht je op? 

Wil je meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact met mij op.

Klik hier om contact op te nemen

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok