Project Mij

Controle over je auto-immuunziekte

 

We zijn online! Vanaf nu kan je gebruik maken van onze uitgebreide kennis en online lessen speciaal afgestemd op mensen met een auto-immuunziekte. We hebben inmiddels een groot aantal basis lessen en dat gaan er nog veel meer worden! 

Elke maand komen er nieuwe lessen online. Elke les bestaat uit afgestemde oefeningen die je immuunsysteem tot rust brengen en lichaam en geest sterker maken.

Naast de lessen willen we kennis verspreiden, want met eerlijke informatie kan je zelf weloverwogen keuzes maken! Je kan bijvoorbeeld leren zelf je bloedwaarden te lezen, zodat je zelf kan meedenkt met de arts over je eigen vooruitgang. 

Jaarlidmaatschap


€ 60.-

Je ontvangt kennis & informatie over het immuunsysteem met de voordelen van een  abonnement van 1 jaar.

Dit abonnement bestaat uit:

→  Online Yoga, Pilates & Qi Gong

→  Elke maand nieuwe informatie en een nieuwe les

→  Gericht kennis vergroten met extra verdieping op een onderwerp

→  Extra's bij het boek Project Mij

1 Jaar werken aan jezelf voor € 60.-

Dat is slechts €5,- per maand!

Jaarlidmaatschap met het boek

€ 80.-

Je ontvangt kennis & informatie over het immuunsysteem met de voordelen van een 
abonnement van 1 jaar PLUS het boek Project Mij met korting!

Werk aan jezelf en verrijk je kennis over het immuunsysteem voor slechts € 80,-

Dat is 10% korting op het boek!

Vakantie deal


€ 25.-

Je immuunsysteem heeft geen pauze.Gebruik de vakantie om je voorgaande inzet te versterken!

Deze deal is een kort abonnement van 2 maanden en bestaat uit:

→  Online Yoga, Pilates & Qi Gong

→  Je kennis vergroten 

→  Na je vakantie kan je de lessen thuis weer oppakken.

De ervaring van Marja

Het boek heeft me veel duidelijkheid gebracht. Nu ik mezelf als Project zie, vind ik mezelf weer belangrijk. Ik volg de adviezen en merkte na 3 maanden een verschil. Na 8 maanden had ik geen ontstekingen meer. Mijn gewrichten kan ik vrij bewegen. Nu er rust is in mijn lichaam kan ik me richten op de leuke dingen in het leven :) ! Ga jij ook beginnen? Groetjes Marja.

Pijn bij auto-immuunziekte

Heb je last van terugkerende ontstekingen of andere pijnen dan is dat flink lastig. Dit artikel geeft verheldering over pijn bij auto-immuunziekte.

 Tussen pijnvrij en onverdraaglijk veel pijn zitten veel gradaties. Wij als chronisch zieken zijn experts op onder andere het gebied van pijn. Want iemand die al heel lang pijn heeft, heeft geleerd dit ook heel goed te verwoorden. Denk maar eens aan alle soorten pijn die je hebt gehad. 

Openingsaanbieding

Ter ere van het online gaan willen we de eerste leden trakteren. Schrijf je vóór 31 augustus in, dan krijg je van ons 2 maanden extra kado! 

Alvast een voorproefje van onze online lessen? Kijk de video!

Ben je een therapeut?

En wil je graag jouw clienten bekend maken met de eenvoudige observatiemethode? Of wil je jouw clienten faciliteren in goed afgestemde online lessen? We willen graag met je samenwerken. Vanaf het najaar gaan we hier een korte bijscholing voor maken, zodat jouw praktijk op de site vermeld kan worden. Ben je al bij de NVST lezing geweest? Stuur dan een mail, zodat ik je alvast kan noteren.

We horen graag van je!

Zoals je kan zien hebben we de intentie om mensen met een auto-immuunziekte weer vitaal te maken. Dat doen we door kennis ongecensureerd en in begrijpelijke taal beschikbaar te maken. De video'smaken het mogelijk op elk moment van de dag en waar dan ook het immuunsysteem te kalmeren.

Heb je vragen, of wil je een reactie kwijt, laat het ons dan weten. Je kan reageren op het adres van deze verstuurde email. 

Zomerse groet!

Katinka, Elly May & Tessa

 

Wil je deze email doorsturen of delen?

 

 

Waarom ontvang je deze email?

Je hebt met het team of de auteur van Project Mij contact gehad en je emailadres gegeven. We hebben meer dan een jaar gewerkt aan deze site. We hadden en hebben voor ogen om mensen met een auto-immuunziekte te faciliteren in hun reis naar een gezond lichaam. 

Mocht je geen behoefte meer hebben aan onze berichten, dan kan je je hier uitschrijven.

 Afmelden 

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok