Project Mij

Controle over je auto-immuunziekte

Vindt je het moeilijk om jouw stappen alleen te zetten. Het kan ook samen. Ik, Katinka, kan samen met jou aan de slag om jou ook klachtenvrij te maken. Met een lidmaatschap kan je al veel doen, maar de discipline die je erbij nodig hebt is voor velen een struikelblok. Voor extra coaching kan je contact met mij hebben. Met alle technologie hoef je er niet eens je huiskamer voor te verlaten. Een belafspraak bestaat uit 30 minuten contact via videobellen of skype. 

Heb je liever een groepje om samen te oefenen neem dan contact op voor een workshop. Hiervoor zijn minimaal 6 deelnemers nodig en komen we 2 maal samen. 

 

  

Wij hebben een visie. En dat is dat alle mensen zelf kunnen werken aan hun gezondheid. Deze site geeft daar handen en voeten aan. 

Het doel is dat we mensen kunnen opleiden om hun eigen lijf te leren kennen en de systemen kunnen beïnvloeden. Het Instructieschema klachtenvrij geeft hier de hoofdlijnen in aan. Daarnaast zijn er veel persoonlijke elementen in zorgen-voor-jezelf. We willen mensen ondersteunen in hun zoektocht. Dus er komen recepten op te staan, bijvoorbeeld kip cashew zonder soja. Of pannenkoeken zonder ei maar wel met die luchtige bubbeltjes. Alles om jouw intoleranties te onderzoeken, te elimineren en te vervangen voor iets waar je zelf misschien moeilijk op komt. Alles zodat jouw immuunsysteem ook ontspannen is en de energie voor jou is. 

Omdat er veel op deze site al staat en nog meer gepubliceerd gaat worden is hier een opsomming van de plannen:

* Medische yoga

* Medische chi gong

* Recepten

* Vervangers in voeding

* E-nummers

* Levensverhalen van anderen

* Openheid over alle stromingen in de geneeskunde

* Meer keuzemogelijkheden door kennis

* Aanvraag van onderwerpen 

* Op basis van recent wetenschappelijk onderzoek

* Netwerkjes of prikbord voor de leden

* Persoonlijke diensten

De ontwikkelingen gaan snel.  Het boek is een feit! De digitale ondersteuning zit in de pen. Wat je kan verwachten van de site is te vind in het artikel Toekomst van Project Mij.nl. Met de aangeboden kennis heb je een goede basis om je auto-immuunklachten weer onder controle te krijgen.

Er wordt ook een lidmaatschap aangeboden. Het grote voordeel is dat de basiskennis dan uitgebreid wordt wat jouw zoektocht makkelijker maakt. Daar zit heel veel werk in, en we vragen daarom een kleine vergoeding in abonnementsvorm. Dat betekent dat je gebruik kan maken van

* Meer yoga en chi gong lessen

* Meer recepten en vervangende ingrediënten

* E-boeken

* Extra lege grafieken kan downloaden

* Contact met de auteur 

* Contact met andere leden 

* Meer levensverhalen van andere leden

* Als eerste op de hoogte bent van nieuwe ontwikkelingen 

* Bijdraagt aan een verzamelwerk van levensverhalen

* Bijdraagt aan ideeën voor artikelen en workshops

* Etcetera..

 

De kennis en lessen staan niet op youtube of elders. Ze zijn specifiek voor jouw proces naar klachtenvrij en zullen niet van deze website gaan zolang we abonnees hebben. 

Schaf hier jouw exemplaar aan!

 

Project-mij Controle over je auto-immuunziektel

 

Merlijn Boekhandel

Wil je meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact met mij op.

Klik hier om contact op te nemen

Wanneer de weg ophoudt, verander. Na verandering kun je verder. 


- I Tjing -