Project Mij

Controle over je auto-immuunziekte

Een van de oorzaken van langdurige klachten is de opstapeling van afvalstoffen. Deze zogenoemde toxinen zijn moeilijk af te breken. De lever en de nieren zijn onze reinigingsstations. Zij kunnen de aanvoerende stroom niet aan. Wat ze niet weggewerkt krijgen wordt geparkeerd. Als eerste in het bindweefsel. Je merkt dat je wt strammer en stijver wordt. Je kan je voorstellen dat al die afvalstoffen verstikkend werken op de lichaamscellen. Ter visualisatie; in elke cel staan meerdere vuilniszakken te wachten tot de buikorganen ze wel kunnen verwerken. Zo kunnen de cellen hun eigen werk ook niet goed doen.


Met voeding, sporten en candida aanpakken krijgen je cellen al een stuk meer ruimte. Dat kan je merken aan de helderheid van je gedachten. Gebruik je de grafiek van Project Mij, dan zal je het daarin terugzien.
Dus ookal ben je heel goed bezig, er komt een moment dat je behoefte krijgt aan een stap verder. Het reinigen van je spijsverteringskanaal is een goed begin voor al die 60.000.000 miljard cellen. Daar ligt de bron van de nieuwe bouwstenen. Bovendien krijgen je lever en de nieren de kans andere afvalstoffen te verwerken.
Het heeft mijn voorkeur om op een zachte manier jezelf intern te reinigen. Dat wil niet zeggen dat alleen aaien genoeg is. Vrijgemaakte afvalstoffen verergeren tijdelijk klachten. Het gaat erom dat je ze afvoert. De belasting moet gelijk zijn aan de draagkracht; alles in evenwicht, maar wel gestadig volhouden.


Denk eens aan kruidenthee die specifiek de lever reinigt. Paardebloemwortel en mariadistel zijn kruiden die een sterke werking hierop hebben, terwijl duizendguldenkruid en goudsbloem zorgen voor het verwijderen van de vrijgemaakte afvalstoffen. Deze thee kan je in de toekomst online bestellen. Wil je die nu al, dan vindt je de contactgegevens in het menu onderaan de pagina.
Andere manieren zijn het drinken van appelazijn, aloe vera of het niet belasten van de lever.
Appelazijn: 1 eetlepel op een halve liter lauw water in de ochtend.
Aloe vera: 1-2 eetlepels per dag. Een uur ervoor of erna niet eten/drinken.
De lever-niet-belasten als een korte kuur; eet 3 dagen geen belastende voeding. Dit zijn dierlijke eiwitten, gluten, alcohol, koffie, en verzadigde vetten.

Wil je meer weten over je reinigingsorganen, wat belastend is voor je lichaam of hoe je kan reinigen, hou de pagina dan in de gaten. De artikelen zijn in de maak. 

 

Schaf hier jouw exemplaar aan!

 

Project-mij Controle over je auto-immuunziektel

 

Merlijn Boekhandel

Wil je meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact met mij op.

Klik hier om contact op te nemen

Wanneer de weg ophoudt, verander. Na verandering kun je verder. 


- I Tjing -