Project Mij

Controle over je auto-immuunziekte

Voorkomen is beter dan genezen.

Bij mijn werk in de reguliere gezondheidszorg werkte ik vaak met doodzieke mensen. Het besef groeide dat ik niet op die manier oud wilde worden en dat ik er zo veel mogelijk aan wilde doen om gezond oud te worden. Daarom ben ik gaan hardlopen. Nou, ja, hard, het is meer joggen, bewegen in de natuur vind ik heerlijk. Helaas had ik regelmatig blessures waardoor ik weer een poosje niet kon lopen. Yoga had meer voor mij te bieden: door de strekkingen werden mijn spieren soepeler en ik had geen last meer van blessures. Ik heb geleerd de energie beheersen en stimuleert het lichaam om afvalstoffen af te voeren. Eventuele stagnaties die pijn veroorzaken, verminderen of verdwijnen omdat de energie vrijer kan stromen.

Onze Nieuwsbrief

Een nieuwsbrief, gewoon om af en toe nieuwtjes en tips te ontvangen.

Please enable the javascript to submit this form

Schaf hier jouw exemplaar aan!

 

Project-mij Controle over je auto-immuunziektel

 

Merlijn Boekhandel

 

Wat is een auto-immuun ziekte?

Een auto-immuunziekte is een verwarring van het immuunsysteem.  Lichaamseigen cellen en stoffen worden als lichaamsvreemd gekenmerkt. Het lichaam gaat dan antistoffen tegen de eigen weefsels vormen. Pijn, moeheid, depressie en verslagenheid spelen een rol. Jezelf verstoppen is geen optie. Je lijf kan niet op pauze, je kan niet vrij nemen van de pijn en de moeheid. 
Leer je energie weer te vinden. Werk naar dat lichaam wat zin heeft in de dag en energie heeft voor alle leuke dingen. Dat is hard werken. Met het boek Project Mij kom je daar. Dus waar wacht je op? 

Wil je meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact met mij op.

Klik hier om contact op te nemen

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok