Project Mij

Controle over je auto-immuunziekte

Zet je Powerhouse aan


Als doorgewinterde trainer heb ik een aantal speerpunten in mijn manier van coaching. Je levenskracht haal je uit je Powerhouse. Door regelmatig te trainen kan je de stress van alledag beter aan, je kan dagelijkse zaken realistischer bekijken en je begint je dag ontspannen en energiek. Een gezonde levensstijl, daar geloof ik in!
De belangrijkste spieren voor moeiteloos rechtop staan zitten in je rug, buik en bekken. Deze diepgelegen spieren zijn bedoelt om in je dagelijks leven de wervelkolom goed op zijn plaats te houden. Dit zorgt niet alleen voor een betere houding, maar ook een goede doorstroming. Ik help je met het trainen van deze spiergroep.
Vanaf de warming-up komen alle spiergroepen aan bod. Ik geef aan hoe je de ademhaling kan gebruiken voor nét dat beetje meer kracht op het juiste moment. Hierdoor bouw je spierkracht op zónder dat het uitputtend is. Elles verzorgt de fysieke lessen met aandacht voor elke deelnemer. Ook via Project Mij is het van belang dat je niets forceert, maar wel de grenzen opzoekt van je kunnen.

Onze Nieuwsbrief

Een nieuwsbrief, gewoon om af en toe nieuwtjes en tips te ontvangen.

Please enable the javascript to submit this form

Schaf hier jouw exemplaar aan!

 

Project-mij Controle over je auto-immuunziektel

 

Merlijn Boekhandel

 

Wat is een auto-immuun ziekte?

Een auto-immuunziekte is een verwarring van het immuunsysteem.  Lichaamseigen cellen en stoffen worden als lichaamsvreemd gekenmerkt. Het lichaam gaat dan antistoffen tegen de eigen weefsels vormen. Pijn, moeheid, depressie en verslagenheid spelen een rol. Jezelf verstoppen is geen optie. Je lijf kan niet op pauze, je kan niet vrij nemen van de pijn en de moeheid. 
Leer je energie weer te vinden. Werk naar dat lichaam wat zin heeft in de dag en energie heeft voor alle leuke dingen. Dat is hard werken. Met het boek Project Mij kom je daar. Dus waar wacht je op? 

Wil je meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact met mij op.

Klik hier om contact op te nemen

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok