Project Mij

Controle over je auto-immuunziekte

Deze website is uitsluitend bedoeld als bron van informatie, niet als medisch handboek. De informatie die hier wordt gegeven heeft als doel de lezer bij te staan in het maken van keuzes over zijn of haar gezondheid. Het is niet bedoeld ter vervanging van medisch consult of behandeling. Verantwoordelijkheid betekent ook: tijdig hulp inroepen van een professional. Uw arts dient op de hoogte te zijn van uw behoeften.

Een advies kan nog zo briljant zijn, het is aan de ontvanger om het op te volgen. 

Schaf hier jouw exemplaar aan!

 

Project-mij Controle over je auto-immuunziektel

 

Merlijn Boekhandel

 

Wat is een auto-immuun ziekte?

Een auto-immuunziekte is een verwarring van het immuunsysteem.  Lichaamseigen cellen en stoffen worden als lichaamsvreemd gekenmerkt. Het lichaam gaat dan antistoffen tegen de eigen weefsels vormen. Pijn, moeheid, depressie en verslagenheid spelen een rol. Jezelf verstoppen is geen optie. Je lijf kan niet op pauze, je kan niet vrij nemen van de pijn en de moeheid. 
Leer je energie weer te vinden. Werk naar dat lichaam wat zin heeft in de dag en energie heeft voor alle leuke dingen. Dat is hard werken. Met het boek Project Mij kom je daar. Dus waar wacht je op? 

Wil je meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact met mij op.

Klik hier om contact op te nemen

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok