Project Mij

Controle over je auto-immuunziekte

Geachte lezer,
Gefeliciteerd! U heeft Project Mij gevonden, we hopen u te ondersteunen in de acties die u neemt om uw gezondheid te verbeteren. Sommige zaken hebben duidelijkheid nodig. Daarom informeert Project Mij u via deze weg over de wederzijdse afspraken, rechten en plichten.
Als u akkoord gaat met de overeenkomst, betekent het ook dat u akkoord gaat met de huidige en toekomstige versies van dit document.

Begripsbepaling
Gebruiker: De lezer, deelnemer, of andere natuurlijke persoon die gebruik maakt van een dienst, product of content.
Project Mij: Het totaal van deze site en de boeken. Het team bestaat uit de oprichters en (freelance) medewerkers.
De Heldere Maan: (KvK nr: 63575477) Het bedrijf waar alles uit is ontstaan.
Praktijk De Heldere Maan: Hier kan men als particulier terecht, en heeft zijn eigen algemene voorwaarden.
Instructeurs: Alle docenten van de aangeboden werkvormen. Zij zijn geen onderdeel van het directe team en dus derden.
Overeenkomst: Wanneer een product of dienst wordt afgenomen, waar een betaling en een factuur van is.
Producten: Alle zaken die door betaling in het bereik van de gebruiker komen.
Content: Alle teksten, afbeeldingen, geluidsopnames, beeldopnames en interpretaties die vrij en betaald verkrijgbaar zijn.
Dienst: een tijdsinvestering van een lid of leden van het team Project Mij. Dit is inclusief een (beeld)belafspraak.

Toepassing
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten, diensten en content, zowel fysiek als digitaal, van Project Mij.

Software & hardware
Team Project Mij heeft de website geoptimaliseerd voor Chrome.
De beschikbaarheid en presentatie van de website is onder andere afhankelijk van de hardware en software van de gebruiker. Het team zal binnen redelijkheid vragen beantwoorden als het aanbod op uw systeem niet werkt.
De systemen van Project Mij zijn dusdanig ingericht dat de site beschikbaar is tenzij er een vorm van overmacht is.

Rechten & Plichten bij een dienst.
Maakt u gebruik van een dienst buiten het abonnement, dan worden tijdsafspraken gemaakt voor een contactmoment. Dit wordt ingepland en vrijgehouden voor de gebruiker en door de gebruiker. Afzeggen kan tot 24 uur van te voren, daarna zal de dienst in rekening gebracht worden.

Aansprakelijkheid
De gebruiker, en niemand anders, is verantwoordelijkheid van zijn/haar keuzes, gedachten en daden. Op meerdere plekken wordt de gebruiker hierop gewezen. Project Mij en De Heldere Maan sluiten alle aansprakelijkheid uit voor directe of indirecte schade of letsel van welke aard dan ook. Hieronder valt ook schade of letsel die (in)direct verband houden met gebruik of toepassing van de producten, content en diensten.

Derden: Project Mij is niet aansprakelijk voor de meningen of uitingen van deelnemers en derden.

Overmacht: Het team, de leveranciers en andere betrokkenen doen hun best om de producten, content en diensten beschikbaar te maken en houden. Binnen alle redelijkheid kan dit onmogelijk gemaakt worden door maatschappelijke, politieke of persoonlijke omstandigheden van een of meer teamleden.. Dit zijn meestal nare zaken waarvoor we het begrip van de gebruiker vragen.

Privacy
De AVG-regels worden toegepast op uw gegevens en op de onze. Daarom vind u geen btw-nummer. Dit bestaat uit een BSN-nr. Hiervoor uw begrip. De belastingdienst heeft de belofte gedaan om 1-1-2020 te voorzien in een ander btw-nummer.
Uw gegevens worden niet gedeeld met, doorgegeven of doorverkocht aan derden, tenzij u hier zelf schriftelijk toestemming voor hebt gegeven. Alle informatie, zowel persoonsgegevens als eventuele medische zaken worden beveiligd opgeslagen binnen de regelgeving van de AVG. Maakt u ook gebruik van aanvullende diensten dan zullen de gegevens opgeslagen worden volgens de WGBO. Deze wet beschrijft strengere regels dan de AVG en wordt door De Heldere Maan al jaren toegepast.

Levering
Na ontvangst van betaling zal levering plaats vinden. Schade of verlies bij het transport van fysieke producten is de verantwoordelijkheid van de vervoerder. Digitale producten ontvangt u via een link in uw email.

Communicatie
De meeste communicatie zal verlopen per email. Voeg @project-mij.nl daarom toe aan uw adresboek zodat dit niet voor ongewenste mail aangezien kan worden door de software.
Bellen is natuurlijk mogelijk, dit gaat op afspraak.

Betaling
Bij het bevestigen van uw bestelling heeft de gebruiker toegezegd tot betaling. Dit gebeurd in euro’s (€) op de bankrekening die genoemd staat op de factuur, binnen de gestelde tijd. Levering vindt plaats na ontvangst van betaling. Na 7 dagen ontvangt de gebruiker een herinnering. Heeft u al een abonnement en betaalt u niet voor een nieuwe periode dan wordt het digitale product afgesloten.

Bij het aflopen van uw digitale product, namelijk het abonnement, ontvangt u een herinneringsbericht. Na het eerste jaar wordt het abonnement omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd waarbij u jaarlijks betaalt. Graag willen we een gebruiker die tevreden is en samen met ons blijvend werkt aan verbetering van zijn/haar gezondheid.

Opzeggen
Mocht er toch een reden zijn van opzegging dan horen we dit graag, u kan een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We zijn geïnteresseerd in uw mening, wensen en uw redenen voor opzegging.
Vanaf het moment van onze bevestiging loopt uw abonnement nog 1 maand door. Afhankelijk van de looptijd van uw abonnement ten opzichte van uw betaling kan u voor maximaal 6 maanden een restitutie ontvangen.

Auteursrecht
Op alle content en producten ligt auteursrecht. Niets mag overgenomen, gekopieerd of op een andere manier verveelvoudigd worden zonder aantoonbare schriftelijke toestemming van de content-eigenaren en altijd met logo of verwijzing naar Project Mij.. Omdat de content-eigenaren niet altijd van Project Mij zijn is het verstandig om per mail uw vraag te stellen.

Klachten
Een gebruiker met een klacht is iemand waar team Project Mij van wil leren. We gaan graag met u in gesprek. Een klacht is een vorm van kwaliteitsverbetering.
Waar het mogelijk en redelijk is kan een aanpassing komen in ofwel het abonnement, ofwel abonnementskosten en wellicht in verbetering van de website. Mochten we niet gezamenlijk uit een geschil komen dan zal de overeenkomst ontbonden worden en verklaren beide partijen elkaar vrij van juridi

Wat is een auto-immuun ziekte?

Een auto-immuunziekte is een verwarring van het immuunsysteem.  Lichaamseigen cellen en stoffen worden als lichaamsvreemd gekenmerkt. Het lichaam gaat dan antistoffen tegen de eigen weefsels vormen. Pijn, moeheid, depressie en verslagenheid spelen een rol. Jezelf verstoppen is geen optie. Je lijf kan niet op pauze, je kan niet vrij nemen van de pijn en de moeheid. 
Leer je energie weer te vinden. Werk naar dat lichaam wat zin heeft in de dag en energie heeft voor alle leuke dingen. Dat is hard werken. Met het boek Project Mij kom je daar. Dus waar wacht je op? 

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok