Project Mij

Controle over je auto-immuunziekte

Ben jij al begonnen met JEZELF als project? 

Bij Project Mij leer je auto-immuunklachten onder controle te krijgen. Want jij wilt de controle hebben over je leven. Je wilt niet je leven laten dicteren door pijn, moeheid en beperkingen. 

Met de kennis die we hier neer zetten ga je begrijpen wat ontstekingen maakt. Je leert begrijpen wat je lichaam van je vraagt in ruil voor alle energie van de wereld. Lees het boek en ga het werkboek dóen!

Stap in het leven dat jij verdient! 

Schaf hier jouw exemplaar aan!

 

Project-mij Controle over je auto-immuunziektel

 

Merlijn Boekhandel

 

Wat is een auto-immuun ziekte?

Een auto-immuunziekte is een verwarring van het immuunsysteem.  Lichaamseigen cellen en stoffen worden als lichaamsvreemd gekenmerkt. Het lichaam gaat dan antistoffen tegen de eigen weefsels vormen. Pijn, moeheid, depressie en verslagenheid spelen een rol. Jezelf verstoppen is geen optie. Je lijf kan niet op pauze, je kan niet vrij nemen van de pijn en de moeheid. 
Leer je energie weer te vinden. Werk naar dat lichaam wat zin heeft in de dag en energie heeft voor alle leuke dingen. Dat is hard werken. Met het boek Project Mij kom je daar. Dus waar wacht je op? 

Wil je meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact met mij op.

Klik hier om contact op te nemen

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok