Project Mij

Controle over je auto-immuunziekte

Waarom staat er een mythische vogel op de kaft? Het is een prachtig symbool voor wedergeboorte. Waarom? Omdat je jezelf opnieuw uitvindt.

Je maakt je los uit je wortels, je gewoonten,  denkpatronen. De wortels zijn niet slecht, maar eindigen op een dood spoor. Je lichaam is aan het verdorren. Op het moment dat je 100% kiest voor verandering zal die komen. Geleidelijk maar zeker ontwikkel je tot een betere versie van jezelf. Als je na een lange periode terugkijkt op hoe je was en nu bent is de verandering overweldigend. De feniks doet er ook een bepaalde periode over voor een volledige wedergeboorte.

 

De kaft is met dank aan Jorie van Leeuwen. Deze kunstenares heeft mijn verhaal geïnterpreteerd met veel kleur en prachtige vlammen. In het juiste licht lijkt het alsof de vleugels licht geven.  De takken knallen van de boomstronk af! Wil je meer weten over Jorie? Klik dan hier

 

Het schilderij van 100cm x 70 cm is met veel pixels op de foto gezet. De foto is zo scherp dat je bij inzoomen de strepen van de penselen tot in detail kan zien. Erica Brouwer heeft deze prachtige foto met de juiste lichtinval gemaakt. Wil je meer weten over Erica? Klik dan hier.

 

Schaf hier jouw exemplaar aan!

 

Project-mij Controle over je auto-immuunziektel

 

Merlijn Boekhandel

Wil je meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact met mij op.

Klik hier om contact op te nemen

Wanneer de weg ophoudt, verander. Na verandering kun je verder. 


- I Tjing -